Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Sikavan peruskoulutus ja sika-Biocheck.UGent® -arviointikoulutus Helsingissä

04.06.2024 - 09:00 - 15:00

Sikavan peruskoulutuksen jälkeen eläinlääkäri saa oikeuden tehdä Sikavan terveydenhuoltosopimuksia tuottajan kanssa. Koulutus on tarkoitettu vain eläinlääkäreille ja loppuvaiheen eläinlääkäriopiskelijoille. Koulutus on suositeltava myös kaikille, jotka tekevät Sikavan terveydenhuoltokäyntejä.

Koulutus järjestetään Helsingissä (Viikki, koetilantie 4, eläinsairaalan yläkerta, luentosali Alitalo). Ei etäosallistumismahdollisuutta.

Sikavan peruskoulutus sisältää mm. teurastamon odotuksia terveydenhuoltotyölle, eläinlääkärin roolin avaamista laatuketjussa ja terveydenhuoltokäynnin ja terveydenhuoltosuunnitelman sekä tilannekatsauslomakkeen läpikäymistä ja eri tilanteiden tulkintoja.

Biocheck.UGent® on Belgiassa Gentin yliopistossa kehitetty arviointityökalu tilatason tautisuojauksen arviointiin. Arviointi suoritetaan kyselylomakkeen avulla. Eläinlääkäreille suunnatussa Sika-Biocheck.UGent®-koulutuksessa käydään läpi tilan tautisuojaukseen liittyviä asioita sekä kyselyn pääkohdat ja vastausten tulkintaa. Koulutuksen käyneet henkilöt saavat pätevyyden tehdä Biocheck.UGent® -arviointeja sikatiloilla.

Ennen koulutukseen osallistumista kaikkien osallistujien tulee katsoa videotallenne (englanninkielinen) Jeroen Dewulfin pitämältä luennolta Biocheck-järjestelmän perusteista ja tautisuojauksesta sikatiloilla. Linkki tallenteeseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille ennen koulutusta.

Ilmoittautuminen koulutuspäivään 4.6.2024 alla olevan linkin kautta. Jos haluat osallistua vain Biocheck koulutukseen, ota yhteyttä vera.talvitie(at)ett.fi, niin sovitaan aikatauluista.

Ilmoittautumislinkki

Ilmoittaudu viimeistään 31.5.

Tiedot

Päivämäärä:
04.06.2024
Aika:
09:00 - 15:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,