Asiantuntijaeläinlääkärin määräaikainen tehtävä 1.2.2020–31.12.2020

  • Post Category:Sika / Yleinen

Eläinten terveys ETT ry / Sikava hakee
määräaikaista asiantuntijaeläinlääkäriä ajalle 1.2.2020–31.12.2020

Asiantuntijaeläinlääkärin työnkuvaan kuuluvat ensisijaisesti sikojen terveydenhuollon kansallinen koordinointi ja Sikavan laatujärjestelmän ylläpito sekä Sikavan tietojärjestelmän ylläpitoon ja kehittämiseen liittyvät tehtävät yhdessä rekisterivastaavan kanssa. Eläinlääkäreiden, tuottajien ja sidosryhmien konsultointi ja koulutus ovat osa tehtävänkuvaa, kuten myös muut yhdistyksen toimialaan kuuluvat tehtävät myös muiden tuotantoeläinten osalta. Tarjoamme ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaisen kotieläintuotannon ja terveydenhuollon kehittämisessä. Tehtävä sopii myös osaksi erikoiseläinlääkärin tutkintoa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää tuotantoeläinten terveydenhuollon ja kotieläintalouden tuntemusta esim. aikaisemman tuotantoeläinsektorilla työskentelyn kautta. Hakijalta edellytetään matkustusvalmiutta, sujuvaa esiintymiskykyä sekä hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä sekä kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn, mutta vastaavasti tarjoamme myös mukavan ja tukea antavan työyhteisön.

Hakemuksesta tulee ilmetä hakijan koulutus, työkokemus, kielitaito ja palkkatoivomus. Toimen ensisijainen sijoituspaikka on Seinäjoki. Tehtävän aloitus 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan.
Hakemukset pyydetään lähettämään 15.12.2019 mennessä sähköpostitse toiminnanjohtaja Ina Topparille (ina.toppari at ett.fi)

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Ina Toppari, puh. 0400 363 304 tai ina.toppari at ett.fi