”Yhteistyöllä kilpailukykyä suomalaiselle elintarviketuotannolle”
Eläinten terveys ETT ry:n 25-vuotisjuhlaa vietettiin seminaarin merkeissä kesäisenä elokuun torstaina 29.8.2019 Hotelli-Ravintola Almassa Seinäjoella. Lämminhenkisessä yhteistyön juhlassa oli mukana yli 80 ETT:n, sen jäsenyritysten ja sidosryhmien edustajaa.
ETT:n 25-vuotisjuhlaseminaarin ohjelma
9.30 Vieraiden vastaanotto ja aamupala
10.00 Seminaarin avaus – katsaus menneeseen ja tulevaan
- Toiminnanjohtaja Ina Toppari, ETT ry
10.30 Pirjo Kortesniemen muistorahaston perustamissanat
- ETT ry:n hallituksen puheenjohtaja Juha Nousiainen, Valio Oy
10.45 Kansliapäällikön juhlapuhe
- Kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio, Maa- ja metsätalousministeriö
Tauko
11.30 Yhteistyöllä terveitä eläimiä ja turvallisia elintarvikkeita
- ETT ry:n hallituksen puheenjohtaja Juha Nousiainen, Valio Oy
12.10 One Health – Elinkeinon toimet yhteisen terveyden edistämiseksi
- Professori Päivi Rajala-Schultz, Helsingin yliopisto
13.00 Juhlalounas ja vapaata seurustelua
15.00 Seminaarin päätös
25-vuotisjuhlaseminaarin kuvasatoa