ETT:n 25-vuotisjuhlaseminaari

”Yhteistyöllä kilpailukykyä suomalaiselle elintarviketuotannolle”

Eläinten terveys ETT ry:n 25-vuotisjuhlaa vietettiin seminaarin merkeissä kesäisenä elokuun torstaina 29.8.2019 Hotelli-Ravintola Almassa Seinäjoella. Lämminhenkisessä yhteistyön juhlassa oli mukana yli 80 ETT:n, sen jäsenyritysten ja sidosryhmien edustajaa.

 

ETT:n 25-vuotisjuhlaseminaarin ohjelma

9.30 Vieraiden vastaanotto ja aamupala

10.00 Seminaarin avaus – katsaus menneeseen ja tulevaan

  • Toiminnanjohtaja Ina Toppari, ETT ry

10.30 Pirjo Kortesniemen muistorahaston perustamissanat

  • ETT ry:n hallituksen puheenjohtaja Juha Nousiainen, Valio Oy

10.45 Kansliapäällikön juhlapuhe

  • Kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio, Maa- ja metsätalousministeriö

Tauko

11.30 Yhteistyöllä terveitä eläimiä ja turvallisia elintarvikkeita

  • ETT ry:n hallituksen puheenjohtaja Juha Nousiainen, Valio Oy

12.10 One Health – Elinkeinon toimet yhteisen terveyden edistämiseksi

  • Professori Päivi Rajala-Schultz, Helsingin yliopisto

13.00 Juhlalounas ja vapaata seurustelua

15.00 Seminaarin päätös

 

25-vuotisjuhlaseminaarin kuvasatoa