Palveluvastaava

Haemme ajalle 1.3.2021 – 31.12.2022 määräaikaista palveluvastaavaa Seinäjoelle

Palveluvastaavan toimenkuvaan kuuluu Sikavan ja Nasevan rekistereiden ylläpitäminen, käyttäjien neuvonta ja asiakaspalvelu sekä rekistereiden kehitykseen osallistuminen yhteistyössä asiantuntijaeläinlääkäreiden kanssa. Palveluvastaava osallistuu myös eläintuotannon kansallisen tiedon raportoimiseen ja viestintään. Palveluvastaavan toimenkuvaan voi sisältyä myös muita yhdistyksen toimialaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävien hoitaminen edellyttää kotieläintalouden tuntemusta sekä kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Hakijalta toivomme vastuullista, palveluhenkistä ja huolellista työotetta, hyvää MS Office -toimisto-ohjelmien tuntemusta ja tietoteknistä osaamista sekä hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa. Digitaalisen viestinnän osaamisen katsomme eduksi.

Vastaavasti tarjoamme mukavan ja tukea antavan työyhteisön ja ainutlaatuisen tehtävän suomalaisten kotieläintuottajien, eläinlääkäreiden ja elintarvikealan yritysten parissa.

Työsuhteen aloitus 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hakemus pyydetään lähettämään 28.1.2021 klo 10:00 mennessä sähköpostitse toiminnanjohtaja Ina Topparille tai postitse osoitteella: Eläinten terveys ETT ry / Palveluvastaava, PL 221, 60101 SEINÄJOKI.

Hakemuksesta tulee ilmetä hakijan koulutus, työkokemus, kielitaito ja palkkatoivomus.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Ina Toppari, puh. 0400 363 304 tai ina.toppari@ett.fi