Ohjelma
ry:n 20-vuotisjuhlaseminaari ja illallinen
25.09.2014
Hämeen linnassa
Kustaa III:n katu 6, Hämeenlinna
Työtä suomalaisen elintarviketuotannon hyväksi
- terveyttä ja hyvinvointia eläimille, turvallisuutta ja laatua ihmisille
Alustava ohjelma | Seminaarin puheenjohtajana toiminnanjohtaja Pirjo Kortesniemi, ETT ry |
9.00- | Tervetuliaisvastaanotto ja kahvitarjoilu |
10.00 |
Seminaarin avaus kansanedustaja ell. Markku Eestilä |
10.20 |
ETT ry 20 vuotta Puhe - ETT ry:n hallituksen puheenjohtaja Ari Mäkelä Yhdistyksen hallituksen ja toimihenkilöiden esittely ETT:n lyhyt historiikki, toiminnanjohtaja Pirjo Kortesniemi |
11.00 |
Health care as a tool for modern animal husbandry – Example from milk production sector in Denmark erikoiseläinlääkäri Finn A. Pedersen, StrateKo, Tanska |
12.00 | Lounas |
13.00 |
How to motivate farmers and veterinarians? – Results from Denmark concerning management and biosecurity at the farm level erikoiseläinlääkäri Finn A. Pedersen, StrateKo, Tanska |
13.45 |
Tuloksia terveydenhuollon seurantajärjestelmistä Ensimmäiset raportit Nasevasta 2012-2014 asiantuntijaeläinlääkäri Erja Tuunainen, Naseva Sikavan satoa 2013 asiantuntijaeläinlääkäri Sanna Nikunen, Sikava |
14.45 | Kahvi |
15.15 |
Lyhyet katsaukset tuotantoeläinten terveydenhuollon tilanteeseen: ETU-asiantuntijaryhmät |
16.15 |
ETT:n toiminnan painopisteet 2020 – Terveydenhuollon painopiste tuotannolliseen suuntaan hyvinvointi huomioiden ja laatua varmistaen toiminnanjohtaja Pirjo Kortesniemi, ETT ry |
17.00 | Jaloittelua linnakierroksella |
18.00 |
Juhlaillallinen ETT:n huomionosoitukset yhteistyökumppaneille, musiikkia yms. |