ETT ry järjestää noin joka toinen vuosi Rehuseminaarin positiivilistan yrityksille ja muille rehuhygieniaan liittyvistä kysymyksistä kiinnostuneille yhteistyössä Ruokaviraston rehuvalvonnan kanssa.
Rehuseminaari 2021
Covid-19-tilanteen vuoksi vuoden 2020 Rehuseminaari siirrettiin vuoteen 2021. Se järjestettiin 1.11.2021 webinaarina (Teams).
Esitykset:
- Ajankohtaista rehualan toimintaa koskevasta lainsäädännöstä, Marita Aalto, MMM (PDF)
- Rehualan toimenpideohjelman 2021-2030 valmistelu, Eeva Saarisalo, MMM (PDF)
- Valvonnan uusia suuntaviivoja, Hanna Laatio, Ruokavirasto (PDF)
- Sähköinen asiointi etenee, Laura Blomqvist, Ruokavirasto (PDF)
- HACCP – rehualan toimijan tärkeä työkalu, Sani Sampolahti, Ruokavirasto (PDF), alla myös tallenne tästä esityksestä
- Rehukuljetusten hygienia tilatasolla, Olli Ruoho, ETT ry (PDF)
- Ajankohtaista positiivilistatoiminnasta, Ina Toppari, ETT ry (PDF)
HACCP – rehualan toimijan tärkeä työkalu (tallenne Sani Sampolahden esityksestä 1.11.2021)
Lisäksi ETT ry järjestää omia koulutustilaisuuksia positiivilistalla oleville rahtisekoittajille. Edellinen koulutus oli 30.10.2019 Loimaalla.