Seminaarin esitykset:
1. Huoltovarmuus ja valmius (PDF)
-
- Marita Aalto, maa- ja metsätalousministeriö
2. Sähköinen asiointi ja raportointi (PDF)
-
- Hanna Laatio, Ruokavirasto
3. HACCP – vaarojen arvionti (PDF) ja tallenne (YouTube)
-
- Liite: HACCP_vaarojenarviointi_mallilomake
- Sani Sampolahti, Ruokavirasto
4. Salmonellan torjunta ja sen taloudellinen merkitys rehualan toimijan näkökulmasta (PDF)
-
- Jarkko Niemi, Luonnonvarakeskus Luke
5. Rehujen laadunvarmistus on tarkkaa työtä (PDF) ja tallenne (YouTube)
-
- Laura Blomqvist, Ruokavirasto
6. Maa- ja metsätalousministeriön ajankohtaiskatsaus (PDF)
-
- Marita Aalto ja Eeva Saarisalo, Maa- ja metsätalousministeriö
7. Salmonellatilanne ja rehuhygienia tilatasolla (PDF)
-
- Olli Ruoho, Eläinten terveys ETT ry
8. Positiivilistan sääntöuudistus (PDF)
-
- Ina Toppari, Eläinten terveys ETT ry