Katso EU PiG -webinaari (AHDB 6.10.2020), jossa esitellään hanketta ja neljää parasta käytäntöä sianlihantuotannossa, yhtä kustakin kategoriasta: terveys, hyvinvointi, lihan laatu ja tarkkuustuotanto: The impact and legacy of the programme
EU Pig – parhaat käytännöt sianlihantuotannossa:
- Lihantarkastustiedot osaksi tilan raportointinäkymää(Irlanti)
- DrySist: Kuljetuskaluston kuivadesinfiointi (Espanja)
- Degree2act-sovellus (Espanja)
- Liemirehun fermentointi – vaihtoehto sikkioksidille (Alankomaat)
- Yritysten ja tilojen yhteinen toimintatapa PRRS:n varalta (Belgia)
- Sinkkioksidin korvaaminen erilaisilla rehun ainesosilla (Belgia)
- Mikrobilääkkeiden käytön vähentäminen (Alankomaat)
- Tautisuojaustyökalun käyttöönotto (Irlanti)
- Huipputuottoiset Emakot – KALINAT-indeksi (Ranska)
- Korkeapainesumutus (Alankomaat)
- Ovet pikkuporsaille (Ranska)
- Ammoniakkipäästöjen vähentäminen (Belgia)
- Käytännöt vapaaporsituksen onnistumiseksi (Itävalta)
- Vaihtelevat virikemateriaalit (Espanja)
- Kastroimattomien karjujen tuotanto (Espanja)
- Vuonna 2016 rakennetulla tilalla kasvatetaan lihasikoja, joilla on ehjä häntä (Suomi)
- Tuotteen esittely (Ranska)
- Tietoisuutta yrityskierrosten avulla (Alankomaat)
- Yhteisömanageri (Irlanti)
- Itse tuotettu valkuaisrehu korvaa soijan (Suomi)
- Oliiviöljy sikojen rasvanlähteenä (Belgia)
- Tasakokoisten lihasikojen kasvatus (Alankomaat)
- Heart Pig – Hyvinvointijärjestelmä (Tanska)
- Lihasikakarjujen karjunhajun vähentäminen (Saksa)
- 5S – Lean kehitysohjelma (Irlanti)
- Kestävällä tavalla tuotettu antibioottivapaa rypsiporsas (Suomi)
- Porsaskuolleisuuden vähentäminen (Alankomaat)
- Yksilöistä isoon kuvaan (Tanska)
- Päivittäinen lannanpoisto (Alankomaat)
- Emakoiden ja ensikoiden tuottavuuden parantaminen (Iso-Britannia)
- Puhdas vesi vapaasti saatavilla (Tanska)
- Säännöllinen punnitus on avain tarkkaan ruokintaan (Tanska)