ETT:n Ruokaketjuhanke 3:n päätösseminaari järjestettiin 9.6.2022 Seinäjoella. Tilaisuuteen oli mahdollista osallistua myös etäyhteyksin.
Seminaarin avaus, hankejohtaja Ina Toppari, ETT ry
”Laatutiedon merkitys ruokaketjun voimavarana”, Ari Mäkelä, ETT ry:n hallituksen vpj
”Laadukkaan nautaterveydenhuollon avaimet”, Erja Tuunainen, ETT ry/Naseva
”Antibioottien käytön ja hyvinvoinnin seuranta Sikavassa”, Vera Talvitie, ETT ry/Sikava
”Torju haittaeläimet – vältä tartunnat”, Hannele Nauholz, ETT ry
Paneelikeskustelu:
”Eläinten terveys ja hyvinvointi sekä elintarviketurvallisuus ruoantuotannon vahvuutena”
Panelisteina Lotta Iso-Tuisku (tuottaja), Atte Sandelin (eläinlääkäri),
Ari Mäkelä (meijerisektori), Sinikka Hassinen (teurastamosektori) ja Hanna Hamina (siipikarjasektori).
Keskustelua juonsi Anni-Mari Syväniemi, Ruokatieto Yhdistys ry.
Päätöspuheenvuoro, Tommi Iso-Somppi, Ruokavirasto