ETT:n Ruokaketjuhanke 3:n päätösseminaari

ETT:n Ruokaketjuhanke 3:n päätösseminaari järjestettiin 9.6.2022 Seinäjoella. Tilaisuuteen oli mahdollista osallistua myös etäyhteyksin.

Päätösseminaarin ohjelma

Seminaarin avaus, hankejohtaja Ina Toppari, ETT ry

Laatutiedon merkitys ruokaketjun voimavarana”, Ari Mäkelä, ETT ry:n hallituksen vpj

Laadukkaan nautaterveydenhuollon avaimet”, Erja Tuunainen, ETT ry/Naseva

Antibioottien käytön ja hyvinvoinnin seuranta Sikavassa”, Vera Talvitie, ETT ry/Sikava

Torju haittaeläimet – vältä tartunnat”, Hannele Nauholz, ETT ry

Paneelikeskustelu:
”Eläinten terveys ja hyvinvointi sekä elintarviketurvallisuus ruoantuotannon vahvuutena”

Panelisteina Lotta Iso-Tuisku (tuottaja), Atte Sandelin (eläinlääkäri),
Ari Mäkelä (meijerisektori), Sinikka Hassinen (teurastamosektori) ja Hanna Hamina (siipikarjasektori).

Keskustelua juonsi Anni-Mari Syväniemi, Ruokatieto Yhdistys ry.

Päätöspuheenvuoro, Tommi Iso-Somppi, Ruokavirasto