ETT:n Ruokaketjuhanke 3:n päätösseminaari järjestettiin 9.6.2022 Seinäjoella. Tilaisuuteen oli mahdollista osallistua myös etäyhteyksin.
Seminaarin avaus, hankejohtaja Ina Toppari, ETT ry
”Laatutiedon merkitys ruokaketjun voimavarana”, Ari Mäkelä, ETT ry:n hallituksen vpj
”Laadukkaan nautaterveydenhuollon avaimet”, Erja Tuunainen, ETT ry/Naseva
”Antibioottien käytön ja hyvinvoinnin seuranta Sikavassa”, Vera Talvitie, ETT ry/Sikava
”Torju haittaeläimet – vältä tartunnat”, Hannele Nauholz, ETT ry
Päätöspuheenvuoro, Tommi Iso-Somppi, Ruokavirasto
Paneelikeskustelu
”Eläinten terveys ja hyvinvointi sekä elintarviketurvallisuus ruoantuotannon vahvuutena”
Keskustelua juonsi Anni-Mari Syväniemi, Ruokatieto Yhdistys ry. Panelisteina (vasemmalta) Ari Mäkelä (meijerisektori), Hanna Hamina (siipikarjasektori), Lotta Iso-Tuisku (tuottaja), Atte Sandelin (eläinlääkäri) ja Sinikka Hassinen (teurastamosektori).