Nasevassa ja Sikavassa käyttökatko ensi viikolla

07.08.2015

Nasevan ja Sikavan nykyiset tietojärjestelmät suljetaan maanantaina 10.8.2015. Uudistetut ärjestelmät avautuvat jälleen maanantaina 17.8.2015.

Tarkista vielä ennen vanhan järjestelmän sulkemista Nasevan ja/tai Sikavan vasemmasta palkista kohdasta ”Omat yhteystiedot”, että sähköpostiosoitteesi on ajan tasalla. Ennen vuotta 2011 Sikavaan ja 2012 Nasevaan tallennetuista tilakäynneistä näytetään järjestelmäuudistuksen jälkeen vain tekijä ja päivämäärä.  Halutessasi voit tallentaa ko. tilakäyntien tiedot pdf-tiedostoina omalle koneellesi 10.8. mennessä.

Uuteen järjestelmään pääset kirjautumaan  17.8. alkaen vanhalla käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla sinut ohjataan automaattisesti vaihtamaan vanha salasanasi salalauseeksi. Jos unohdat salalauseesi, voit tilata järjestelmästä uuden. Järjestelmä lähettää uuden salalauseesi vain siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on tallennettu Sikavaan/Nasevaan.

Eri käyttäjäryhmille tullaan järjestämään uuden järjestelmän käyttökoulutusta. Seuraa siis ilmoittelua Sikavan ja Nasevan uutisissa, jos haluat osallistua käyttökoulutukseen.

© ETT ry